Impervious horrors of a leeward shore (arpad) wrote,
Impervious horrors of a leeward shore
arpad

A very old story. But it still makes me laugh.

When the little girl opened the door of her grandmother's house she saw that there was somebody in bed with a nightcap and nightgown on. She had approached no nearer than twenty-five feet from the bed when she saw that it was not her grandmother but the wolf, for even in a nightcap a wolf does not look any more like your grandmother than the Metro-Goldwyn lion looks like Calvin Coolidge. So the little girl took an automatic out of her basket and shot the wolf dead.

(Moral: It is not so easy to fool little girls nowadays as it used to be.)
(с)From James Thurber's "The Little Girl and the Wolf"

Когда девочка открыла дверь бабушкиного дома, она увидела что кто-то в ночном колпаке и ночной рубашке лежит в кровати. Она подошла к кровати примерно на восемь метров и увидела что это не ее бабушка, а волк, поскольку даже в колпаке волк был так же похож на бабушку, как двуглавый орел похож на президента Путина. И тогда девочка вынула «макаров» из своей корзинки и застрелила волка наповал.

(Мораль: В наше время трудно обмануть маленьких девочек)
Subscribe

  • Перевал Дятлова

    . Определил наконец чувство, которое я испытываю от всей этой франшизы. Брезгливость. Примерно такую же как от наблюдения того как в России множились…

  • Brave new world++

    . Прочел рекламное объявление блокировщика рекламных объявлений.

  • С высоты послезнания

    . Для понимания - битва в Коралловом море важнее, чем Перл-Харбор и Мидуэй. Сталинград - важнее, чем сдача Киева или Курск. И начало тридцатых…

  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

  • 0 comments