Impervious horrors of a leeward shore (arpad) wrote,
Impervious horrors of a leeward shore
arpad

  • Music:

There is no truth in Beirut, only versions.

What made reporting so difficult from Beirut was the fact that there was no center - not politically, not physically; since there was no functioning unified government, there was no body which reporters could use to check out news stories and no authoritative version of reality to either accept or refute... Lebanon was carved up into a checkboard of fiefdoms and private armies, each with its own version of reality, which it broadcast through its own radio station and its own spokesmen.
-------

Репортажи из Бейрута чрезвычайно усложняло отсутствие центра, как политического, так и материального. Поскольку общего правительства не существовало, не было и официальной версий событий, которую репортеры могли бы потвердить или опровергнуть. Ливан был разрезан на шахматную доску владений и частных армий, со своей версией реальности и своей радиостанцией в каждом из них...
------

Stunning similarity to modern world, eh?
Subscribe

  • Бггг

    . Комментарий к постапокалиптической книжке на АТ. Содержание - как обычно - зомби, развалины, бандиты - все как доктор прописал. "Великолепно…

  • Перевал Дятлова

    . Определил наконец чувство, которое я испытываю от всей этой франшизы. Брезгливость. Примерно такую же как от наблюдения того как в России множились…

  • Brave new world++

    . Прочел рекламное объявление блокировщика рекламных объявлений.

  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

  • 3 comments